2006-2018 © Svetlana Secrieru | Privacy Policy

Roxana Radu

Litiaza renala

 Tocats Otilia-Maria

Psoriazis

Lazar Cristina

Chist ovarian, fibrom, mastoza

Serbanu Georgeta

Aritmie extrasistala ventriculara

Cazacu Ecaterina

Tulburari de cord

L.I.              

psoriazis


Chist ovarian, fibrom, mastoza


Chist ovarian, fibrom, mastoza


ANTICORP PT HEPATIC C POZITIV,cistita si PIELONETRITA

Pacientii ne scriu

Doamnei Svetlana Secrieru

Multumesc.

Acesta este primul cuvant cu acre vreau sa incep. Este un cuvant simplu, dar cu o profunda rezonanta, cand este spus din suflet. Am venit la Dvstra cu o nota de scepticism si speranta totodata. Satula de medicamente, am vrut sa ma indrept catre medicina alternativa. Hotararea a fost luata in momentul cand am citit un articol din « Formula AS », despre tratarea oamenilor, de catre Dvstra prin bioenergie. Si mi-am zis ca este momentul ca este sa incep si eu.

In urma unui examen ecografic, unul din diagnostice a fost acela de litiaza renala dreapta ( pielo-calculi cu diametrul 4-5 mm), microlitiaza renala stanga (pielo-calculi cu diametrul de 0,2 mm) si rinichiul stang cazut. Probleme mai aveam la vezica biliara, organele genitale, etc.

Una din expresiile Dnei doctor, care mi-a facut ecografia au fost: « Ai un organism de baba ». Si eu am 31 de ani.

Am inceput o serie de 10 sedinte cu bioenergie. Dupa prima sedinta am fost capabila sa-mi pun singura diagnosticul. In afara valurilor de caldura pe care le-am simtit, locurile afectate au inceput sa ma doara. Nu era o durere acuta, ci o durere surda.

Dupa a noua sedinta, am eliminat de la bila un pumn de calculi de marimea unei masline. Ca sa fiu mai precisa, am eliminat 8 calculi mari cat o maslina si 20-30 calculi mai mici. Cineva, un cadru medical, mi-a spus ca acesti calculi fatetati nu pot fi eliminati prin canalul coledic, la marimea aceasta, fiind prea mari. Si totusi eu ii eliminasem.

Dupa a zecea sedinta, mi-ati spus ca inca sunt calculi la bila, nu i-am eliminat pe toti, fapt ce s-a confirmat in urma ecografiei pe care am facut-o dupa terminarea sedintelor. La ecografie diagnosticul de litiaza renala dreapta si microlitiaza renala stanga nu mi-a mai fost pus, pietrele au fost sparte si acum apare numai nisip. Anexez pentru confirmare cele doua ecografii: inainte si dupa.

Numele meu este Roxana Radu,  Indici cu mii de multumiri.

Cu respect,

Roxana RaduPacientii ne scriu

Bucuresti, 2001

Ma numesc Tocats Otilia-Maria. Sunt din Bucuresti si am 49 de ani.

Am cunoscut-o pe Dna Svetlana Secrieru prin intermediul ziarului "Formula AS”, dupa nenumarate drumuri la diferiti doctori de la diferite spitale, boala mea – psoriasis – nu primea nici o ameliorare. Mi se dadeau unguente peste unguente, care ameliorau pentru moment, apoi mancarimea reaparea din nou. Asa au trecut 10 ani, ungandu-ma mereu, iar intr-o zi de marti 1999, moare mama mea si, eu facand un osc neasteptat (deoarece nu am putut sa ma exteriorizez, sa plang), psoriazisul s-a generalizat pe intreg corpul, sapang rani sangerande din cap si pana-n degetele picoarelor. Chiar si acum cand scriu aceste randuri, ma furnica tot corpul la gandul cum aratam atunci. Fusesem la spital la Colentina unde mi s-au dat sa fac raze ultraviolete, care in loc sa-mi imbunatateasca starea, mi-au agravat-o si mai mult (in locurile unde nu erau bube – aparusera). Am primit fel de fel de alifii, unele chiar ardeau pielea, cearsafurile si tot ce se atingea de mine, eram disperata.

Tot in acea perioada, aflasem, in disperarea mea, de un medic care zicea care ma va face bine, era la “Popesti Leordeni”. El se ocupa de un bec cu raze lazar care il plimba pe tot corpul si imi promitea de fiecare data ca o sa-mi treaca boala. Am fost la el un an de zile – din martie 1999 si pana-n martie 2000, dar nu s-a intamplat miracolul. Bineinteles ca nu putea sa ma ajute in nici un fel. Mai rau a fost, caci dupa sedintele lui am facut noduli pe intestine si numerosi negi, ca firisoarele de ata pe piept. Tot el imi facea si injectii cu extras de catina care imi ingreunase corpul cu 11 kg. Eram grasa (70 kg), disperata si foarte, foarte palida.

Am fost foarte, foarte suparata, disperata, dar Dumnezeu nu m-a lasat si intr-o buna zoi, cand am ajuns la serviciu, colega mea, Roxana, mi-a aratat ziarul “Formula AS” unde scria ca o Doamna bioterapeut, Secrieru Svetlana, salveaza nenumarati bolnavi de diferite boli si m-a indemnat sa merg la ea.

Fara nici cea mai mica speranta am inceput sedintele cu bioenergie la Dna Svetlana Secrieru. Am urmat tot ce mi-a spus dansa cu sfintenie. A avut atat de multa rabdare Dna Svetlana cu mine fiindca ajunsesem sa nu mai cred in vindecarea mea.

Dupa al doilea ciclu de sedinte la Dna Svetlana, au disparut toti negii, mai ramasese doar unul care s-a innegrit si acazut si el in urmatoarele sedinte. Atunci a inceput sa imi revina speranta de vindecare. Pe colul uterin aveam o rana de toata frumusetea (cauterizata de cateva ori si rupta la loc), dupa sedintele de bioterapie la Dna Svetlana s-a inchis rana de tot si nu am mai avut dureri. Asa s-au retras si polipii de pe intestine unul cate unul, nu mai am dureri abdominale.

Dupa al treilea ciclu de sedinte au inceput sa se usuce bubele de pe mine si sa faca o coaja alba. Am facut bai cu sare grunjoasa incarcata cu bioenergie in fiecare seara.

Mai facusem apoi o procedura, deoarece aveam mai tot timpul limba incarcata (albicioasa), deci aveam probleme si cu fierea. Dupa sedintele Dnei Svetlana am eliminat noua pietre cat unghia de la degetul mare, de culoare verzuie. Am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine.

Dupa alt ciclu de 10 sedinte au inceput sa se usuce bubele din cap si sa dispara una cate una si de pe fata. Tot atunci am inceput sa slabesc cate 3,5 kg pe luna. Au disparut bubele si de maini, apoi, dupa alta tura, si de pe intreg corpul si de pe picioare. Ramasesera doar niste pete deschise la culoare pe picioare, dar care au disparut cu timpul de tot.

A avut multa rabdare cu mine Dna Svetlana, fiindca eu eram neincrezatoare pana nu am vazut primele semne de vindecare. Adevarul e ca dansa nu vindeca numai o boala din corp, ci tot ce e bolnav Dumneaei vindeca prin bioenergie.

Baietelul meu cel mic a facut 10 sedinte de bioterapie si a crescut cu 20-30 cm inaltime. Sotul avusese un accident la serviciu si a suferit niste lovituri la ambele picioare, care nu se mai puteau vindeca, tot timpul supura puroi. Dupa 10 sedinte, Dna Svetlana i-a inchis ranile si acum este bine din nou.

Dna Svetlana Secrieru este medicul meu si al familiei mele, noi o iubim cu totii si ii multumim din tot sufletul pentru tot ce a facut si face pentru noi.


Pacientii ne scriu

Bucuresti,

29 octombrie 1999

               Numele meu este Lazar Cristina, sunt din Constanta si am virsta de 32 ani.

              In urma starilor de oboseala, permanent dureri de cap, a unor stari de depresie, a ciclului care imi venea chiar de doua ori pe luna cu cheaguri, abundent, dureri in zona genitala m-am hotarit sa merg la un sonsult medical. Diagnosticul in urma mamografiei, a vizitei la ginicolog, a ecografiei genitale a cazut dur si sec: uter polifibromatoschist ovarian pe partea dreapta de 3 cm, mastoza fibro-nodulara la sinul drept. Am inceput tratament medicamentos cu Orgametril, cu calmante, unguente pentru sin, insa simteam ca nu-mi aduceau nici o ameliorare, deoarece durerile la sini persistau, ciclul era parca mai abundent decit inainte, plus ca reusisem sa mai iau si in greutate citeva chilograme prin tratamentul hormonal care il urmam.

In consecinta, m-am hotarit sa trec la alte metode citind, mai ales in excelentul ziar saptaminal “Formula AS” despre terapiile comlementare. Va spun sincer ca, din instinct, dupa ce am citit articolul cu Dna Svetlana Secrieru si am vazut poza din ziarul cu nr. 362 din 17-24 mai 1999, ceva mi-a spus: “asta-i calea” si am hotarit, in cele din urma, sa urmez sedintele cu bioenergie.

              Dupa primele 10 sedinte starile mele au fost de furnicaturi, de caldura uneori, alterori de fig care-l simteam cel mai mult nemairezistind sa plec pe un timp mai rece, dureri in zona genitala, mai ales uterul care-l simteam cum se stringe, cum se aseaza aproape ca la nastere. Mentionez ca am doua fetite: cea mare in virsta de 13 ani, cea mica in virsta de 3 ani, iar uterul n-am simtit decit la nastere asa dureri. In urma unei noi vizite la ecograf dupa primele 10 sedinte, mirare: chistul ovarian disparuse, uterul normal pozitionat, de dimensiuni normale care inainte mi-a spus chiar si Dna doctor ca este foarte mare pentru o virsta ca a mea.

             Dupa o luna pauza, m-am reintors la alte 10 sedinte care au continuat procesul meu de vindecare. Iar am facut o luna pauza, iar am revenit la cea de-a treia serie de sedinte la Dna Svetlana.

Ce pot sa va spun acum dupa 30 sedinte: starea mea fizica este excelenta, nu ma mai dor nici sinii, nici capul, nimic pot sa spun. Viata mea s-a imbunatatit real prin starea de sanatate pe care o simt la ora asta, stare pe care n-am mai cunoscut-o decit pe la 16-18 ani. Va spun sincer ca am reintinerit chiar la fata. Pot sa spun ca sunt alt om: cu curaj, cu incredere in fortele proprii, am chiar dorinta de a pleca in SUA la fratele meu, dorinta care inainte nici nu exista la mine, probabil din cauza starii morale in care eram cam 80% din timp.

             Odata cu mine a urmat cele 30 sedinte si sotul meu care avea o fiere incarcata cu mil, cu pietre, o stare generala de oboseala, avea si o boala de piele care se localizase pe piept, pe sira spinarii pina la mijloc, uneori ii apareau niste pete rosii chiar si pe fata, pe aripile nasului, etc.

             In urma procedurii care ne-a fost recomandata de Dna Svetlana am eliminat pietrele de la fiere de marimea unui strugure pina la altele care aveau marimea unei masline. Sotului meu boala de piele i-a aparut pe tot corpul, i-a inflorit pot sa spun ca niste pete  mici, altele ca niste cosi care se spargeau singure. In urma celor 20 de sedinte pielea si-a revenit la o culoare roza, normala, cosii disparind fara urma.

             Mai avea pe piciorul sting o cicatrice vinata, urita ca o excrescenta care se tot marea si-l minca. Aceea provenea dintr-o muscatura de ciine de cind era copil si pe care probabil n-a tratat-o corespunzator, iar acum la 34 ani incepuse sa-i dea batai de cap. Dupa toate cele 30 sedinte, umflatura s-a retras, a mai ramas cam de marimea unei monede, cu o culoare usor vinata. Cu timpul aveam certitudinea ca va disparea.

Mentionez ca si sotul se simte foarte, foarte bine, are putere de munca, aproape ca nu mai stie de oboseala. Starea lui fizica si psihica este de nota 10 (zece).

             Pentru ca am capatat incredere foarte mare vazind rezultatele pe noi doi, ne-am hotarit sa ne aducem si fetita cea mare de 13 ani pentru 10 sedinte de profilaxie.

             Simptomele descrise de ea ne-au uimit pe amindoi: a inceput sa o doara urechea stinga la care in copilarie pina la virsta de un an a facut otita. Ochiul drept la fel a inceput sa o doara. Ea a facut inot la bazin, iar din cauza apei tratate cu clor a facut o forma de conjunctivita acuta, fapt ce ne-a determinat sa nu o mai lasam la inot. Banuiesc ca infectia nu se vindecase total cu medicamentele folosite la timpul respectiv. Fetita a mai facut acuze dureri la mina stinga si la piciorul sting, unde avea o taietura veche, urita, care se cicatrizase urit. Cred ca cele 15 sedinte facute intotal au rascolit-o, i-au trezit dureri pe care nu le banuiam, dar in final rezultatul a fost uimitor. Fetita mea se simte foarte bine, n-o doare nimic, este mai relaxata, mai echilibrata. Inainte vorbea repede ca nici nu mai intelegeai, de multe ori nici nu termina cuvintele, acum insa vorbeste clar, si foarte calm.

             Consideram ca numai bunul Dumnezeu i-a indreptat pasii Dnei Svetlana pe meleagurile noastre pentru a putea beneficia si noide aceasta forta minunata – BIOENERGIA. Ii vom ramine vesnic recunoscatori in fata darului Dumneaei si-mi plec capul sarutindu-i miinile cu care ne-a vindecat pe noi toti, o familie intreaga.


Pacientii ne scriu

Galati, 26 octombrie 1999,

            Ma numesc Serbanu Georgeta, sunt din Galati si am 43 ani.

            De doi ani de zile mi s-a pus diagnosticul de “aritmie extrasistala ventriculara” (batai neregulate ale inimii), timp in care am avut pulsul de 155 batai pe minut. Am mers la diversi medici in Galati, Bucuresti, Braila care mi-au prescris aceeasi medicatie mai mutin sa-mi gaseasca cauza. Mentionez ca in timpul medicatiei aveam talusi extrasistale si chiar foarte puternice de ma inspaimintam de moarte. In acel timp am incercat sa fac si citeva sedinte de cojoterapie, sedinte ce mi-au facut foarte rau.

            Fiind o fidela cititoare a “Formulei AS”, am intilnit in unul din numerele acestei reviste, la rubrica Terapeuti naturisti, un reportaj cu Dna Svetlana Secrieru si in care mi-am pus mari sperante chiar fara sa o cunosc. Am luat atunci legatura cu dumneaei si am inceput primul ciclu de sedinte din 1 august 1999 – 11 august 1999.

            Marea surpriza si bucurie totodata mi-a fost sa simt ca suferinta mea a inceput sa aiba alinarechiar de la a 3-a sedinta. Incepind cu a 4-a sedinta am intrerupt definitiv tratamentul medicamentos, pulsul mi s-a reglat, mai aveam extrasistale doar 8 pe zi. Tot in timpul acestor 10 sedinte am eliminat destul de multe pietre de la bila.

            In perioada de 20-26octombrie, am revenit la Dna Svetlana penru al doilea ciclu de sedinte. In aceasta perioada extrasistalele mi-au scazut de la 8 la 3, iar in ultima zi a sedintei nu am mai avut nici una – fapt pentru care ii multumesc lui Dumnezeu ca am intilnit aceasta doamna, care este inzestrata cu un asa har, de face minuni.

            Ii datorez toata recunostinta si respectul cit voi trai si-I doresc din tot sufletul sa aiba puterea si sanatatea de a vindeca pe cei aflati in suferinta. Cu dragoste, cu stima si cu mult respect pentru doamna Svetlana Secrieru.

Pacientii ne scriu

Chisinau 2001

            Am 35 de ani si ma numesc Cazacu Ecaterina. In primavara anului 2001, in urma controlului medical la inima mi s-a pus diagnosticul de tulburari de ritm neidentificate. Trebuia sa fac urgent operatia de introducere a valvei (aparat cu 2 camere la inima), deoarece aveam blocaj la inima si multe pauze. Atunci am fost internata in spital si pusa sub supravegherea medicala 24/24 ore. Operatia era enorm de costisitoare pentru mine si cunoscand rezultatele exceptionale ale Dnei Svetlana Secrieru, m-am hotarit sa urmez anume la ea un ciclu de tratament cu bioenergie.

            Doamna Svetlana mi-a spus ca cazul e destul de complicat, dar va incepe tratamentul cu scurte pauze intre seriile de sedinte, pentru ca riscul e mare. Rezultatele au fost uluitoare, medicii au ramas frapati, vazand ca s-a realizat imposibilul. In doar 3 luni am fost definitiv tratata, iar in final medicii mi-au spus: “Inima ta e mai sanatoasa ca la un om sanatos”.

            Pentru observarea evolutiei tratamentului va descriu mai jos rezultatele monitorului de supraveghere la inima dupa fiecare ciclu de sedinte urmate la Doamna Svetlana Secrieru.

                  Indicatorii monitorului :

Faza  pretratament 1880 pauze/24 ore (pauza max. cu durata de 4,45 sec. )

Blocaj de grad II

Dupa I ciclu de

           20 sedinte 52 pauze/24 ore (pauza max. cu durata de 2,06 sec. )

Blocaj de grad II

Dupa II ciclu de

            20 sedinte 2 pauze/24 ore (pauza max. cu durata de 1,76 sec. )

Blocaj de grad II

Dupa III ciclu de

             15 sedinte  Pauze nu s-au inregistrat,

Blocaj de grad I

Dupa IV ciclu de

               10 sedinte    Pauze  nu s-au inregistrat,

Blocaj nu s-a inregistrat

            Acum vazind aceste  rezultate, ma inchin in fata Doamnei Svetlana Secrieru, acoperind-o cu mii de multumiri si ramanandu-I fidel recunoscatoare, pentru tot restul vietii.

Pacientii ne scriu

 Ma numesc L.I.              /12.07.2007

Sunt din Brasov si am venit pentru fetita mea D. de 6 ani, diagnosticata cu psoriazis pe 80 % din suprafata corpului.

Aceasta boala dureaza de 8 luni, timp in care am consultat mai multi medici dermatologi si alergologi. Am trecut prin tratamente diverse: unguente, VV, mare in Egipt, analize in Germania (unde s-a descoperit alergie la lapte si paine), dezintoxicare naturista, ceaiuri din plante si alte plante medicinale. Nimic nu a avut rezultat, luna de luna,  bubitele se dublau iar daca inainte se puteau numara acum erau plagi continue pe tot corpul si pe cap, fata inca nu a fost atinsa.


Pacientii ne scriu

Multumesc ca existati, doamna Svetlana,

Cand am venit aici, mi-am zis:”Hai s-o fac si pe asta”  si-am facut-o .

Am venit cu 4 fibroame, cel mai mare de 4,5 cm, chist ovar drept, mastoza chistica fibromatoza. La toti medicii de specialitate am primit recomandare de operatie urgenta.

Sunt la a treia serie de sedinte cu bioenergie si mai am un fibrom de 1,57 cm, iar mastoza s-a mai potolit(vezi ecografiile si datele respective). De cate ori am fost la ecograf, ma intrebau ce tratament am facut, dar ramaneau sceptici in fata metodei cu bioenegie. Eu astept cu incredere sa ma vindec sa ma vindec total daca s-ar putea.

  Inca odata va multumesc ca existati si am avut sansa sa va cunosc.

Am sa va povestesc cu mama mea cu care am venit aici. In luna martie 2002, a fost luata de urgenta la operatie. Avea o tumoare la sanul drept de 70/52 mm.

Dupa doua serii de sedinte, inainte de Sfantele Pasti, la ecograf s-a aratat a fi de 32/30 mm.(vezi rezultatul ecografiei)

Odata cu acesta scadere spectaculoasa, s-a reglat cu rinichii(nu pinea urina cand mergea pana la piata). Acum merge la plimbari lungi si nici gand de a avea nevoie la toaleta prea curand.

Ficatul il avea marit cu 6 cm, acum este marit doar cu 1.5 mm.

Deci odata cu, acesta s-a vindecat si de altele, alergie pe care o aveam de 5 ani de zile, acum sta linistita fara medicamente din momentul inceperii sedintelor.

Sa nu mai vorbim de reumatism care s-a ameliorat fata de cum era..

Mama are 64 de ani, iar bolile acumulate in tot acest timp, a existat totusi o sansa de vindecare-bioenergia

Traim cu speranta ca si problemele imposibile au rezolvare.


Pacientii ne scriu

Familia L.  Septembrie 1999

Primele mele cuvinte vor fi de calda recunostiinta si multumire pentru aceasta minuntata fiinta care este doamna Svetlana.

Ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a fost dat s-o intalnim aici, in Bucuresti printre noi si am putut sa beneficiem de harul sau, de puterea mainilor sale.

Am venit la Bucuresti la 15 august 1999 in urma multor analize cu diagnosticul de chist ovarian, mastoza chistica cu toate problemele ce decurg de aici, ciclu neregulat, abundent cu cheaguri, anemie.

Dupa primile 10 sedinte am facut din nou ecografie si a reiesit ca chistul ovarian disparuse, iar doctorul care va consultat a infirmat primul diagnostic, nevenindu-i sa creada ce scrie pe prima analiza.

Mi-a fost foarte rau in primele sedinte, cascam incontinuu, dormeam seara de la 8 pana a doua zi, alteori aveam o stare de bucurie si euforie si nu ma puteam linistii. Uterul ma durea noaptea si se misca, se strangea excat ca dupa nastere. Cea mai grea noapte a fost acea din seara procedurii, cand s-au rascolit toate in organism, sanul stang unde erau toate problemele se zbatea si era dureros, in urma eliminarii dimineata a pietrelor m-am simit usoara si linistita. Am slabit numai cu bioenergie care tot timpul ma chinuiam cu tot felul de diete fara rezultat. Ceea ce inseamna ca lucrurile nu mergeau prea bine in organism meu inainte.

Acum sunt la cea de-a doua serie de sedinte, a 18-a sedinta. Am facut din nou procedura, dar acum altele au fost manifestarile.Am vomitat ceva verde si amar, banuiesc ca fierea a fost si s-a revarsat dimineata am eliminat din nou pietre, iar apoi m-am linistit din total.

Va spun sincer sunt cu totul alt om, mai tanar cu 10 ani, bucuroasa de tot ceea ce ma inconjoara, calma, relaxata pe cand inainte tot timpul eram stresata, nervoasa.

Acum  ma ocup cu placere de treburile casnice de copii, de activitatea mea de contabil. Sotul meu mi-a fost alaturi in toate aceste momente urmand si el sedintele.

Lui i-au fost puse diagnosticul de dischinezie biliara. In urma celor doua proceduri el a eliminat o cantitate mai mare de pietre verzi, altele erau galbui ce semnintele de struguri. La el manifestarile n-au fost asa de violente, in prezent se simte minunat,  nu mai oboseste de dimineata pana seara, nu mai consuma cafea pentru a rezista activitatii cotidiene.

 In urma sedintelor i-au aparut pe corp o ciuperca pe care o tratam de cativa ani buni la diversi dermatologi, ciuperca care nu ceda in urma numeroaselor tratamente facute. Iesea cand la subrat, cand la aripile nasului, cand cobora pe coloana. Acum a iesit in toate zonele unde altadata doar dadea semne ca este localizata. Asteptam sa vedeam ce se intampla pentru ca deja pielea a inceput sa devina din rosie ca focul in roz, acum s-a acoperit cu un strat albicios de piele.

 Doamna Svetlana, ne-a spus ca va trece in final si s-a rezolvat, iar noi avem toata increderea scutindu-ne de efortul alergaturii din nou prin spitale, cu tot felul de analize.

 Dupa 15 octombrie vom revenii la cea de-a treia serie de sedinte pentru a  incheia un ciclu complet de sedinte care sunt convinsa ca vor rezolva 90%-95% din problemele organismului, care stim cu totii ca niciodata un diagnostic nu este singur la un anumit organ ci problemele sunt diverse, cuprinzand mai multe simptome. Este pentru prima oara de la sa zicem 16-17 ani, din copilarie de cand nu ne-am mai simtit asa de bine, de echilibrati, cu organismul, la turatie maxima.

 Mentionez ca facem sport, alergam , gimnastica, tinem dieta.

 Nu pot sa inchei fara a-i multumii din nou doamnei Svetlana si sa-i spun ca tin la dansa ca la cineva drag, apropiat.


Pacientii ne scriu

Sa va dea Dumnezeu SANATATE!

Am venit la doamna Svetlana in data de 02.12.2002, azi inchei un ciclu de 10 sedinte si pot sa confirm ca ma simt EXCELENT.

Poveste incepe asa, am fost diagnosticata cu ANTICORP PT HEPATIC C POZITIV, de aceea am venit la doamna Svetlana.

In prima sedinta aveam 77 kg, niste bubite pe fata si tocmai terminasem un tratament (al doilea ) pentru cistita si PIELONETRITA.

In prima sedinta nu am avut nici un fel de reactie, dar cand am ajuns acasa am simtit ca imi coboara ceva din nas si era foarte obosita. Am adormit si am transpirat toata noaptea, iar a doua zi m-am simtit excelent.

De-a lungul celor 3-4 sedinte care au urmat mi-am potolit senzatia de foame, am simtit cum dreneaza vezica urinara, cum se curata pancreasul.

In a 5-a sedinta, am facut o procedura pentru ficat in exclusivitate si de la ora 22 am avut primul scaun foarte urat mirositor si foarte malos, de asemenea exagerat de mult.

La ora 4 dimineata m-a trezit vezica biliara si am varsat foarte putin lichid galbui, dar foarte amar. La ora 10 dimineata am facut al doilea scaun, in care am gasit aproximativ 20 de pietricele de marimea unghiei mici.

Ma simt mult mai usoara. Nu mai imi cade parul si trebuie sa stiti ca neavand contact sexual eram dereglata hormonal si-mi crestea mult par prin zonele nepermise.

De cand fac sedintele a stagnat cresterea lui, iar tenul mi s-a curatat. Pe fata aveam un puf alb care ma impiedica sa ma dau cu fond de ten. Ei bine, a cazut la masajul reflexogen pe care mi l-a facut la cea de-a 8-a sedinta maseorul.

Mi s-a curatat si pancreasul, pe spate aveam un PITIRIASIS VERSICOLOR si am observat ca si acesta se retrasese.

Sunt fumatoare de 12 ani si pot sa spun ca organismul meu nu mai suporta tigara.

In timpul sedintelor le-am redus din ce in ce mai mult, fara sa-mi dau seama, dar la cea de-a 8 sedinta mi-a fost rau cand am fumat, iar de la cafea pur si simplu mi-a venit greata.

POT SA VA SPUN CA MA SIMT MULT MAI TANARA SI MULT MAI FRUMOASA.

Ma confrumtam si cu o anexita cronica de 15 ani.Acum nu mai simt nimic. In timp ce eram in camera cu doamna Svetlana si-i facea tratament unui pacient si eu simteam cum lucreaza campul dumneaei si asupra mea. Acum am 74 Kg.

Ii multumesc Doamnei Svetlana pentru tot, pentrun toate rezulatele pe care le-au avut, intr-un timp atat de scurt si-i multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat acesta sansa si pentru ca a lasat pe pamant asa OM VALOROS.

Scrisoarea LI