2006-2018 © Svetlana Secrieru | Privacy Policy

        Orice om doreste sa ramana sanatos si sa atinga o varsta inaintata. Sunta practicate in acest scop tot felul de terapii, tratamente, diete si exercitii.  Putine dintre acestea au efecte benefice asupra sanatatii. De exemplu multi specialist spun nici o dieta alimentara nu fuctioneaza. Unii dintre ei afirma ca ca dietele alimentare nu fac decat sa ingrase. Multe dintre terapii care promit rezultate rapide sunt de-a dreptul periculoase pentru sanatate, chiar si oamenii sanatosi se pot imbolnavi utilizandu-le.

         O latura foarte importanta pentru a fi sanatos este capacitatea organismului de a elimina toxinele, care reprezinta cea mai periculoasa si practic inevitabila sursa pentru imbolnavirea organismului si pentru apariti bolilor ce tin de imbatranire.

         Doamna Svetlana Secrieru are o experienta de peste 20 de ani in domeniul medicine naturiste si cunoaste recete eficiente si universal pentru a ajuta orgnismul sa se curate. Se curata ficatul de pietre cu ajutorul unei proceduri. Exista tratamente naturiste pentru curatarea intregului organism si a diferitor organe aparte. Organismul se poate si trebuie ajutat sa fie sanatos!

            Exerciţiile fizice

         Exerciţiile fizice pentru menţinerea sănătăţii sunt extrem de utile, atât timp cât nu devin stresante. Din acest punct de vedere, o plimbare pe plajă sau în pădure este mai sănătoasă decât „munca grea" dintr-o sală de forţă în care nivelul de poluare electrică este foarte ridicat şi nivelul de ionizare a aerului se află la cote de avarie. Dacă sunt practicate în termeni rezonabili, exerciţiile fizice elimină toxinele prin transpiraţie, iar muşchii sunt antrenaţi şi capătă volum.

          Inversarea procesului de îmbătrânire şi vindecarea bolilor legate de vârstă sunt tratamente pe termen lung.

         Din păcate, oamenii s-au obişnuit să caute remedii rapide de eliminare a durerii, luând tot felul de medicamente puternice care acoperă adevărata cauză a simptomelor bolilor legate de bătrâneţe. O tabletă sau o injecţie nu poate vindeca o boală precum artrita, reumatismul sau diabetul, dar poate reduce pentru moment suferinţa pacientului. Aceste tratamente au însă efecte adverse şi pe termen lung nu fac decât să agraveze problema şi să dea naştere altor boli (majoritatea medicamentelor sunt acide).

               Nu gândiţi în termeni de zile, ci de luni si ani

       Imbătrânirea este un proces foarte lent. La fel şi acumularea de deşeuri acide. De aceea, inversarea îmbătrânirii prin ingerarea apei alcaline şi printr-o dietă echilibrată nu poate fi decât un proces la fel de lent. Nu ne putem aştepta să inversăm un proces de îmbătrânire de zece ani în numai câteva luni. Pentru a obţine rezultate bune, inversarea procesului de îmbătrânire trebuie să reprezinte un tratament pe termen lung.

          O metoda extraordinara, care este practicata foarte mult in Japonia, Australia si alte tari dezvoltate este utilizarea apei alcaline si acide ionizate. Blocarea acumulării lente, dar ferme, a deşeurilor organice acide în corp opreşte procesul de îmbătrânire, eliminând o bună parte din acizii deja acumulaţi. Acest proces de inversare a îmbătrânirii elimină lent, dar sigur, cauzele pentru care se declanşează bolile legate de vârstă. Pentru acesta metoda se utilizeaza ionizatoare de apa care schimba structura apei in functie de necesitatea utilizarii.