Recenzii

Recenzii

Ce Spun Pacientii

Sute de pacienti care, ca sa spun asa, mi-au trecut prin maini si i-am ajutat sa scape de chinurile unor boli cumplite, considerate netratabile.

“Fetita mea sufera de epilepsie, plus trauma la nastere si coloana vertebrala. Acum invata la scoala, iar invatatorii o lauda, mai ales ca cu un astfel de diagnostic ea a reusit sa fie printre primii din clasa. i multumesc din suflet lui d-na Svetlana, Domnul sa va dea sănătate si putere! “

Cristina B.

“Sunt foarte recunoscatoare d-nei Svetlana, mangaierea, caldura si atentia acordata pacientilor. Multumesc foarte mult.”

Vasotcaie E.

“Cand am venit cu picioarele mergeam foarte greau iar ca sa ma ridic trebuia sa ma tin de ceva si mergeam intr-un picior, acum urca scarile si le cobor ca o femeie tanara, aveam greutate 99 de kg, dupa 7 sedinte am ajuns la 85 kg. Ma simt foarte bine si multumesc lui d-na Svetlana.”

Lidia B

“Cand am venit la d-na Svetlana copilul meu era foarte nervos, nu suporta sa se apropie cineva de el si tinea rau capul, avea boala Dawon. Ii multumesc d-nei Svetlana pentru staruinta data pentru usurarea starii noastre.”

Maria S.

“Dupa terminarea tratamentului cu bioenergie durerile de cap si insomnia au disparut, linistindu-se si sistemul nervos. Aducem multumiri d-nei Svetlana pentru calitatea muncii si seriozitatii dumneaei si pentru ajutorul acordat.”

Valentina N

“Dupa sfarsitul sedintelor s-a dizolvat si fibroidinoida la san. Multumesc foarte mult, foarte buna metoda de tratament, nimerita pe maini bune.”

Irina M.
Opinia Ta Contează

Adaugă Recenzia Ta

Vă rugăm să revizuiți experiența cu noi. Părerea dvs. nu numai că ne ajută, ci va ajuta și alți pacienți.