Recenzii

Recenzii

Ce Spun Pacientii

Sute de pacienti care, ca sa spun asa, mi-au trecut prin maini si i-am ajutat sa scape de chinurile unor boli cumplite, considerate netratabile.

“Dupa terminarea tratamentului cu bioenergie durerile de cap si insomnia au disparut, linistindu-se si sistemul nervos. Aducem multumiri d-nei Svetlana pentru calitatea muncii si seriozitatii dumneaei si pentru ajutorul acordat.”

Valentina N

“Pana la inceperea sedintelor fetita spunea foarte putine cuvinte, iar acum daca noi o rugam ea chiar canta si ne spune multe cuvinte. Multumim d-nei Svetlanei, pentru lucrul dansei foarte greu si daruit oamenilor, multumesc foarte mult si sa fie sanatoasa.”

Alexandra C.

“Sunt foarte recunoscatoare d-nei Svetlana, mangaierea, caldura si atentia acordata pacientilor. Multumesc foarte mult.”

Vasotcaie E.

“Cand am venit la d-na Svetlana copilul meu era foarte nervos, nu suporta sa se apropie cineva de el si tinea rau capul, avea boala Dawon. Ii multumesc d-nei Svetlana pentru staruinta data pentru usurarea starii noastre.”

Maria S.

“Fetita mea sufera de epilepsie, plus trauma la nastere si coloana vertebrala. Acum invata la scoala, iar invatatorii o lauda, mai ales ca cu un astfel de diagnostic ea a reusit sa fie printre primii din clasa. i multumesc din suflet lui d-na Svetlana, Domnul sa va dea sănătate si putere! “

Cristina B.

“Cand am venit cu picioarele mergeam foarte greau iar ca sa ma ridic trebuia sa ma tin de ceva si mergeam intr-un picior, acum urca scarile si le cobor ca o femeie tanara, aveam greutate 99 de kg, dupa 7 sedinte am ajuns la 85 kg. Ma simt foarte bine si multumesc lui d-na Svetlana.”

Lidia B
Opinia Ta Contează

Adaugă Recenzia Ta

Vă rugăm să revizuiți experiența cu noi. Părerea dvs. nu numai că ne ajută, ci va ajuta și alți pacienți.