Recenzii

Recenzii

Ce Spun Pacientii

Sute de pacienti care, ca sa spun asa, mi-au trecut prin maini si i-am ajutat sa scape de chinurile unor boli cumplite, considerate netratabile.

“Sunt foarte recunoscatoare d-nei Svetlana, mangaierea, caldura si atentia acordata pacientilor. Multumesc foarte mult.”

Vasotcaie E.

“Eu si intrega mea familie din Romania va dorim cu totala recunostiinta sa va dea sănătate intregii familii si multa putere de munca. Va multumesc din tot sufletul pentru tot binele ce ne-ati facut familie mele.”

Emanuela P

“Cand am venit cu picioarele mergeam foarte greau iar ca sa ma ridic trebuia sa ma tin de ceva si mergeam intr-un picior, acum urca scarile si le cobor ca o femeie tanara, aveam greutate 99 de kg, dupa 7 sedinte am ajuns la 85 kg. Ma simt foarte bine si multumesc lui d-na Svetlana.”

Lidia B

“Cand am venit la d-na Svetlana copilul meu era foarte nervos, nu suporta sa se apropie cineva de el si tinea rau capul, avea boala Dawon. Ii multumesc d-nei Svetlana pentru staruinta data pentru usurarea starii noastre.”

Maria S.

“Dupa sfarsitul sedintelor s-a dizolvat si fibroidinoida la san. Multumesc foarte mult, foarte buna metoda de tratament, nimerita pe maini bune.”

Irina M.

“Dupa terminarea tratamentului cu bioenergie durerile de cap si insomnia au disparut, linistindu-se si sistemul nervos. Aducem multumiri d-nei Svetlana pentru calitatea muncii si seriozitatii dumneaei si pentru ajutorul acordat.”

Valentina N
Opinia Ta Contează

Adaugă Recenzia Ta

Vă rugăm să revizuiți experiența cu noi. Părerea dvs. nu numai că ne ajută, ci va ajuta și alți pacienți.