Despre Noi

Cetrul de Sanatate

Bine Ati Venit
Cabinet de Bioterapie

Curele se efectueaza in functie de gravitatea bolii si de gradul de evolutie. Pentru afectiuni usoare sau disfunctii este suficienta o singura cura de zece sedinte, timp de zece zile consecutiv. Daca boala este mai dificila, dupa prima cura se face pauza o luna de zile, cind are loc un proces de regenerare a celulelor, apoi se reia tratamentul.

Unii medici sint sceptici, altii insa, care au apelat ori din curiozitate, ori in disperare de cauza la metodele mele, au inceput sa creada in efectul bioenergoterapiei. De altfel, chiar si in aceasta perioada am medici la tratament. Un caz impresionant a avut loc in urma cu citiva ani. O fetita din Ludus avea tumora la creier, iar specialistii ce o consultasera fusesera de acord ca operatia nu se putea realiza in Romania, ci doar in strainatate. Un profesor doctor de la spitalul din Ludus a sfatuit-o insa pe mama fetitei sa apeleze la un bioenergetician si, daca rezultatul nu va fi pozitiv, abia atunci sa o opereze. Femeia a venit la mine si, dupa cinci serii de sedinte de bioenergie, desfasurate de-a lungul unui an si jumatate, tomografia a evedentiat un fapt ce i-a uluit pina si pe specialisti: tumora disparuse complet!

Deseori vin la mine oameni carora, desi au fost la mai multi medici, nu li s-a stabilit cu precizie un diagnostic. Nu vreau sa acuz medicina alopata, dar trebuie stiut ca si cu metodele stiintifice de investigatie utilizate azi tot se mai fac greseli. Asa se explica de ce multi medici recomanda tratamente pentru o cu totul alta boala decit cea care, de fapt, il chinuie pe pacient. De aceea, chiar daca iau cunostinta de diagnosticul pus de medici, realizez in paralel un “diagnostic bioenergetic”. Imi plimb mainile peste corpul persoanei respective si, cind intilnesc un deficit energetic, simt o racire a podului palmei. Cu cit problema este mai grava, cu atat senzatia respectiva este mai accentuata. Si, va rog sa ma credeti, daca un diagnostic pus de medic in functie de simtomele raportate de pacient sau de analize mai poate fi gresit, raporturile energetice ce se stabilesc intre doua organisme vii nu sint niciodata eronate, bineinteles atunci cind stii sa le interpretezi.

Rezultate remarcabile au fost obtinute de la cancere si alte maladii grave, cum ar fi epilepsia, ciroza, ulcerul, reumatismul, pina la migrene si gripe. Dar – si acest lucru trebuie retinut, numai cei ce au avut rabdarea de a efectua curele de bioenergie pina la capat si au crezut in vindecare, chiar si in cazul unor afectiuni considerate incurabile, au reusit sa invinga raul !

Bioenergoterapeut

Secrieru Svetlana

Bioenergoterapeut Certificat

Svetlana Secrieru, nascuta sub semnul zodiacal al Varsatorului si-a descoperit capacitatile extrasenzoriale cu peste 30 ani in urma, vindecind sute de oameni in aceasta perioada prin practicarea bioenergoterapiei.

Programul de Lucru
  • Luni: 9:00 am – 6:30 pm
  • Marti: 9:00 am – 6:30 pm
  • Miercuri: 9:00 am – 6:30 pm
  • Joi: 9:00 am – 6:30 pm
  • Vinderi: 9:00 am – 6:30 pm
  • Sambata: 9:00 am – 6:30 pm
  • Duminica: Zi de odihna
Contact

Pentru mai multe informatii va rugam sa folositi aceasta forma

Cabinetul de Bioterapie

Cum se efectueaza sedintele in cabinetul bioenergoterapeutului

Sfaturi Utile

Abonează-te la știri