Boli

Bolile

Care se Trateaza

Cu ajutorul bioenergoterapiei prin corectarea campului bioenergetic al pacientului pot fi tratate o gama larga de boli: Maladiile cardio-vasculare, Maladiile cailor respiratorii, Boli de piele, Maladiile aparatului genital, Disfuctii ale organelor vazului, Insuficiente ale glandei tiroide etc.

Bioenergoterapie

Orice persoana suferind de o boala poate beneficia de tratamentul bioenergetic.

Sedinte

Durata unei sedinte 10 – 60 min. Durata unui ciclu de tratament 10 – 40 zile.

Tratament La Distanta

Cazuri tratate cu succes au fost cand pacientii se aflau in SUA, Australia, Italia s.a.

Detoxifierea Ficatului

Curatarea ficatului se face in mai multe faze

Terapii Naturiste

Curatarea ficatului, Curatarea generala a corpului, Curatarea plaminilor si altele

Apa Ionizata

Apa ionizata este o sursa de sanatate si frumusete

Bioenergoterapie
Sedinte
Tratament La Distanta
Detoxifierea Ficatului
Terapii Naturiste
Apa Ionizata
Fii In Legatura

Contacteaza Acum!

Pe site puteti gasi diverse informatii. Daca aveti intrebari specifice la care aveti nevoie de un raspuns direct, va rugam sa utilizate aceasta forma pentru contact.

Dar daca doriti sa va consultati cu Dna Svetlana Secrieru privitor la probleme voastre de sanatate - va rugam sunati la 0722793850.

FAQ

Intrebari Frecvente

Cum se fac sedintele de bioterapie?
O demonstratie video

Raspunsul la aceasta intrebare il pot da sutele de pacienti care, ca sa spun asa, mi-au trecut prin maini si pe care i-am ajutat sa scape de chinurile unor boli cumplite, considerate netratabile de catre medicii alopati. Eu consider ca rezultatele concrete si nu lauda de sine ar trebui sa reprezinte unitatea de masura in domeniul bioterapiei.

Arta de a vindeca prin aplicarea mainilor sau prin executarea paselor la nivelul corpurilor subtile a aparut si a fost practicata inca din antichitate, existenta energetica a fiintei umane fiind scrupulous verificata si demonstrate pe cale experimentala.

Starea de boala este de facto rezultatul dezechilibrelor de diferita natura produse in campurile energetice umane, precum si in cele universale. Asemenea dezechilibre produc “goluri” sau “gauri” energetice la nivelul corpurilor subtile, ducand totodata la aparitia bolii fizice.

Djuna Davitasvili a tinut o serie de cursuri la Chisinau, pe care le-am urmat si eu. Cu fiecare minut petrecut in preajma Djunei simteam puterea ei, dar in acelasi timp imi dadeam seama ca o energie similara salasuia in mine. Dupa orele de curs exersam modul de a face masaj bioenergetic, felul si ordinea efectuarii paselor.