Bioenergoterapeut Certificat
E-mail: secrieru_svetlana@yahoo.com

Svetlana Secrieru, nascuta sub semnul zodiacal al Varsatorului si-a descoperit capacitatile extrasenzoriale cu peste 30 ani in urma, vindecind sute de oameni in aceasta perioada prin practicarea bioenergoterapiei.

Orice persoana suferind de o boala fizica poate beneficia de terapia masajului fara contact sau bioenergie, apeland la Dna Svetlana Secrieru – un cunoscut si competent bioterapeut cu o experienta profesionala de peste 30 ani.

In timpul sedintei se imbunatateste, intr-un mod remarcabil structura sangelui pacientului: creste nivelul PH-ului, hemoglobinei, se amelioreaza circulatia sanguina.

Certificat International de Bioenergoterepeut

In 1989, sotul meu era chinuit de o eczema care, cu toate tratamentele recomandate de medici, nu ceda absolut deloc. Profitind de faptul ca Djuna Davitasvili isi anuntase prezenta la Chisinau, unde trata o personalitate basarabeana, am decis sa apelez la ea. Spre uimirea mea si a celorlalti oameni ce venisera sa-i ceara ajutorul, celebra bioenergoterapeuta ne-a spus ca vindecarea se afla in mainile fiecaruia dintre noi, ca bioenergia este un dar pe care orice om il are, intr-o mai mica sau mai mare masura, dar pe care putini stiu sa-l foloseasca. Ulterior, Djuna a tinut o serie de cursuri la Chisinau, pe care le-am urmat si eu. Cu fiecare minut petrecut in preajma Djunei simteam puterea ei, dar in acelasi timp imi dadeam seama ca o energie similara, poate nu la fel de mare, salasluia in mine. Dupa orele de curs exersam cele invatate – modul de a face masaj bioenergetic, felul si ordinea efectuarii paselor – asupra sotului meu. Si, spre uimirea tuturor, in numai doua luni, sotul, pe care medicii nu-l putusera face bine, era complet videcat, scapasera de acea exema suparatoare. Auzind de vindecarea lui, au inceput sa apeleze la mine rudele, apoi prietenii si cunoscutii acestora, si in cele din urma s-a dus vestea in tot orasul. La inceput, nu stiam prea bine cum sa-mi folosesc bioenergia si, din dorinta de a ajuta cit mai multi oameni si a-i face bine cit mai repede, lucram ore intregi, uneori pana la epuizare… Mai tarziu am inteles ca gresesc nu numai fata de mine ci si fata de pacientii mei. Mi-am dat seama, lucrand cu oamenii, ca rezultate mult mai bune obtin daca tratez numai citiva pe zi, in sedintele de scurta durata, dar cu o eliberare intensa si uniforma de bioenergie.

Programeaza-te