Ce este Bioenergoterpia?

Arta de a vindeca prin aplicarea mainilor sau prin executarea paselor la nivelul corpurilor subtile a aparut si a fost practicata inca din antichitate, existenta energetica a fiintei umane fiind scrupulous verificata si demonstrate pe cale experimentala. Starea de boala este de facto rezultatul dezechilibrelor de diferita natura produse in campurile energetice umane, precum si in cele universale. Asemenea dezechilibre produc “goluri” sau “gauri” energetice la nivelul corpurilor subtile, ducand totodata la aparitia bolii fizice. Anume aici apare bioterapeutul cu rolul sau de deblocare a fluxurilor energetice, de directionare corecta a acestora si de restabilire a unei bune functionari a  organismului uman, implicit a starii fizice si emotionale a acestuia.

            Orice persoana suferind de o boala fizica poate beneficia de terapia masajului fara contact sau bioenergie, apeland la Dna Svetlana Secrieru – un cunoscut si competent bioterapeut cu o experienta profesionala de peste 20 ani.

            In timpul sedintei se imbunatateste, intr-un mod remarcabil structura sangelui pacientului: creste nivelul PH-ului, hemoglobinei, se amelioreaza circulatia sanguina.

Bolile ce pot fi tratate prin bioenergie:
  • Maladiile cardio-vasculare: Distonia, Hipo/Hipertonia (tensiune arteriala ridicata/scazuta), Cardioscleroza, Ateroscleroza, Miocardita, Insuficienta cardiaca, Aritmie etc.
  • Maladiile cailor respiratorii: Bronsita, Pneumonie, Astm, etc.
  • Boli de piele: Alergii, Eczeme, Psoriazis, Neirodermite.
  • Maladiile aparatului genital: Dureri menstruale, Sterilitate, Inflamatii ovariene, Chisturi ovariene, Uter fibromatos, Erozii ale uterului, Impotenta, Prostata.
  • Disfuctii ale organelor vazului: Conjunctivita, Cataracta, Incrucisare, Astigmatism.
  • Insuficiente ale glandei tiroide: Hipotiroidie, Hipertiroidie.
  • Altele: Varice, Rinite, sinusite, faringite acute si cronice, Maladii intestinale, Pancreatita, Maladii ale ficatului, Diabetul zaharat.
  • Altele: Febra, Migrene, Tensiune intercraniana ridicata, Nevroze, Enurezis, Otita, Paradontoza, dureri dentare, Osteocondroza, Dureri in articulatii, Radiculita etc.
Cum se fac sedintele

Tratamentul bioenergetic se realizeaza in serii (cicluri) de sedinte este in functie de diagnostic, gravitatea bolii si perioada imbolnavirii. De asemenea, prezenta altor maladii la pacientul supus tratamentului bioenergetic, duce implicit la cresterea numarului de sedinte.

Programeaza-te