Bioenergoterapia functioneaza si la distanta

Tratamentul poate fi realizat chiar daca pacientul nu se afla in cabinetul bioenergoterapeutului. Campul bionenergetic al pacientului poate reactiona la pasele bioterapeutului la orice distanta se afla.  Multi pacienti au fost tratati aflandu-se in alte orase in Romania, in alte tari si chiar pe alte continente. Cazuri tratate cu succes de exemplu au fost cand pacientii se aflau in SUA, Australia, Italia s.a. De obicei tratamentul la distanta necesita mai mult consum de energie din partea bioenergoterapetului, mai multa conentrare si de asemenea tratamentul dureaza mai mult timp decat cazul in care pacientul vine la cabinetul bionergoterapeutului. Pentru a simplifica legatura dintre pacient si bioenergoterapeut se folosesc aplicatii de gen skype, viber si altele pentru cea mai buna comunicare si concentrarea pe campul bioenergetic al pacientului. De asemenea este posibil de executat tratamentul doar cu o fotografie a pacientului si de coordonat in ce loc si ce pozitie va avea pacientul in timpul sedintelor.

Bolile care se trateaza prin bioenergoterapie la distanta sant:
  • Maladiile cardio-vasculare: Distonia, Hipo/Hipertonia (tensiune arteriala ridicata/scazuta), Cardioscleroza, Ateroscleroza, Miocardita, Insuficienta cardiaca, Aritmie etc.
  • Maladiile cailor respiratorii: Bronsita, Pneumonie, Astm, etc.
  • Boli de piele: Alergii, Eczeme, Psoriazis, Neirodermite.
  • Maladiile aparatului genital: Dureri menstruale, Sterilitate, Inflamatii ovariene, Chisturi ovariene, Uter fibromatos, Erozii ale uterului, Impotenta, Prostata.
  • Disfuctii ale organelor vazului: Conjunctivita, Cataracta, Incrucisare, Astigmatism.
  • Insuficiente ale glandei tiroide: Hipotiroidie, Hipertiroidie.
  • Altele: Varice, Rinite, sinusite, faringite acute si cronice, Maladii intestinale, Pancreatita, Maladii ale ficatului, Diabetul zaharat.
  • Altele: Febra, Migrene, Tensiune intercraniana ridicata, Nevroze, Enurezis, Otita, Paradontoza, dureri dentare, Osteocondroza, Dureri in articulatii, Radiculita etc.
Cum se realizeaza tratamentul la distanta

Tratamentul bioenergetic la distanta se realizeaza in serii (cicluri) de sedinte este in functie de diagnostic, gravitatea bolii si perioada imbolnavirii. Bionergoterapeul se concentreala la campul bionergetic al pacientului si efectueaza pasele necesare.

Programeaza-te